Cadeaukaart kopen | Tijdschriften & Kranten | Cadeaukeuzekaart.nl

Cadeaukaart kopen? Deze is altijd goed om te geven
Met een tijdschrift cadeau geeft je een abonnement op een tijdschrift cadeau. Verras je moeder met de Libelle, je vriend met een Men’s Health of je neefje met de Donald Duck. Kortom, voor ieder wat wils!

Tijdschriften naar keuze
Vervolgens kan degene die het tijdschrift cadeau ontvangt, zelf kiezen welk tijdschrift hij of zij kiest. Elke cadeaukaart- of bon heeft honderden tijdschriften binnen het aanbod. Er zit altijd wel een geschikt tijdschrift in het assortiment, waardoor je met dit cadeau nooit de plank misslaat.

Zelf de waarde bepalen
Je kunt zelf de waarde bepalen, variërend tussen de 10 euro en 150 euro. Zo bieden wij tijdschrift cadeaus voor elk budget.

Het aantal nummers in de brievenbus
Het aantal nummers dat van het tijdschrift wordt ontvangen verschilt per variant en is afhankelijk van de gekozen titel. Het abonnement stopt automatisch aan het einde van de abonnementsperiode.

Waar kun je de tijdschrift cadeaus inleveren?
Met de Nationale Tijdschriften Bon kan met een unieke code online een of meerdere abonnementen worden afgesloten op www.tijdschriftenbon.nl. Er is keuze uit meer dan 300 titels aan tijdschriften en kranten. Alle abonnementen stoppen automatisch!

Een tijdschrift cadeau doen
Op deze website kun je online een tijdschrift cadeau bestellen. Bekijk ons assortiment aan tijdschrift cadeaus hierboven. Klik vervolgens op het tijdschrift cadeau naar keuze en vul uw gegevens of de gegevens in voor wie het cadeau bedoeld is.

Bekijk alle cadeaukaarten